
Kaikki alkaa laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista.
Ylistys Kesälle
Tomaatti
Vihreä gazpachokeitto ja itse leivottua hapanjuurileipää.
Purjo
Purjo-parsatartaletti ja hernettä.
Härkä
Paahdettua nautaa, broccoliinia ja aromivoikastiketta.
Mansikka
Herukanlehtikreemiä, mansikoita, marenkia ja raparperilientä.
95,- per ruokailija. Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen n. 65,-
Harmoniaa
Juurekset
Marinoituja juureksia, saksanpähkinää, vuohenjuustoa ja herukkaa.
Riimi
Riimilihaa ja sipulihilloketta.
Siika
Paahdettua siikaa, suolasitruuna-ruohosipuli-kastiketta ja grillattua porkkanaa.
Vadelma
Vadelmapannacotta, lakritsikastiketta ja humalaa.
100,- per ruokailija. Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen n. 70,-
Parasta nyt
Fenkoli
Fenkolikeittoa ja itse leivottua hapanjuurileipää.
Mäti
Perunaröstiä, kylmäsavustettua kalaa, mätiä ja tilliä.
Härkä
Härkää , mausteista punakaalia sekä lipstikka-sipulilientä.
Persikka
Persikkakreemiä, marenkia ja teesiirappia
105,- per ruokailija. Hinta kotitalousvähennyksen n 75,-
Herkuttelija
Kala
Peruna-savukalakroketti, rapulientä ja fenkolia.
Riista
Riistatartar, pikkeliä ja graavattua keltuaista.
Kuha
Hapankorppupaneroitua kuhaa, manteli-purjokastiketta ja tilliöljyä sekä marinoitua kyssäkaalia.
Raparperi
Raparperibavarois ja kinuskia.
115e,- per ruokailija. HInta kotitalousvähennyksen jälkeen n. 85,-
Kaikki menut ovat esimerkkimenuja.
Lopullinen toteutushinta muodostuu erityistoiveiden, raaka-aineiden, matkojen ja esivalmisteluihin sekä illalliseen käytettävän ajan perusteella.
Menuiden hinnat on laskettu 10 osallistujalle. Hinnat eivät sisällä matkoja. Kokki kotiin- palvelun työn osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä.
Suunnittelen mielelläni teille juuri toivoidenne mukaisen menuun.